Mobirise

Kom kennismaken met de nieuwe M7 metro!

Vanaf medio 2021 gaan ze rijden, de nieuwe M7 metro’s voor Amsterdam. Deze bestellen we in opdracht van de Vervoerregio Amsterdam en in samenwerking met de gemeente Amsterdam. Een mooie en zeer gewenste aanvulling op onze vloot, waarmee we het groeiend aantal reizigers comfortabel kunnen vervoeren.

Deze zomer kunnen reizigers alvast kennismaken met deze nieuwe metro. En meestemmen over interieurvarianten.

Mock-up expositie

Je kunt je aanmelden voor een bezoekje aan de expositie van de mock-up van de M7. Een mock-up is een model op ware grootte van een deel van de metro. Je kunt hem van buiten én binnen bekijken. Ook zijn we benieuwd naar jouw mening als reiziger. Tijdens je bezoek kun je je mening geven over twee interieur-elementen. 

De mock-up expositie staat op het terrein van ons Logistiek Centrum Metro (LCM) van GVB, nabij metrostation Overamstel en Spaklerweg. GVB-medewerkers heten je welkom en vertellen je meer over deze metro. 

Helaas, we zitten helemaal vol

Dank voor je belangstelling om kennis te maken met de nieuwe M7 metro! Alle 9 kijkmomenten waren snel vol. Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor een bezoek aan de expositie. Houd onze website over.gvb.nl, twitter en facebook in de gaten voor updates over de nieuwe M7 metro.

Reizen

www.gvb.nl

Nieuws

over.gvb.nl

Contact

Klantenservice GVB
0900 - 8011 (gebruikelijke belkosten)